thegoodlifevision-hfd-oogzorg
 
 

The Good Life Vision: ‘iedereen heeft recht op de beste oogzorg’

Uw ogen zijn onze zorg! En dan wel de beste zorg, want uw ogen die heeft u niet voor even maar voor het hele leven. The Good Life Vision in Den Haag-Duinzigt heeft een team dat bestaat uit een gediplomeerd opticien en optometrist. Wij werken met moderne geavanceerde apparatuur, waarmee we de sterkte en cilinders kunnen bepalen, maar ook afwijkingen kunnen constateren in diepte zien en het samenwerken van de ogen.

Bij The Good Life Vision krijgt u een ongehaaste oogmeting. Het is voor ons wel dagelijks werk, maar we doen dit met passie. Een oogmeting begint met het inventariseren van de klachten. Na het verzamelen van verschillende gegevens begint de oogmeting. Mocht er aanleiding zijn tijdens de oogmeting voor verder onderzoek naar uw ooggezondheid, dan kan de opticien advies geven voor een optometrisch onderzoek.

Van opticien naar optometrist

Onze optometrist gebruikt aanvullende oogmeetmethoden en is verder opgeleid in medische verschijnselen in en om het oog. Zodra wij een verschijnsel ontdekken dat niet bij een gezond oog hoort, verwijzen wij u door naar uw huisarts.

Voor de gezondheid van uw ogen bent u bij The Good Life Vision in Den Haag aan het juiste adres. Nadat het probleem is vastgesteld, kunnen we aan leukste beginnen; de oplossing. We doen er alles aan om uw ogen in goed daglicht neer te zetten, zodat u optimaal kunt genieten van het leven (the good life).

thegoodlifevision-r-oogzorg

Lees meer over de zorg voor uw oog


Top