thegoodlifevision-hfd-brillenglazen-hoofd
 
 

Scherp zicht met de brillenglazen van The Good Life Vision in Den Haag

Bij een montuur draait het om uiterlijk en comfort, maar de glazen zijn nét zo belangrijk. De brillenglazen zorgen voor het scherpe zicht. Ook daarin is veel keus. Don’t worry, The Good Life Vision geeft u graag advies. Op deze pagina kunt u al inlezen over de verschillende soorten glazen. U kunt dan zelf bepalen wat u belangrijk vindt. In de winkel geven wij graag meer informatie en kunnen wij de verschillen in real-life laten zien.

Enkelvoudige glazen

Ziet u van veraf niet goed? Of heeft u juist problemen met dichtbij kijken? Met een enkelvoudige bril ziet u op één afstand weer superscherp. Enkelvoudige brillenglazen bevatten maar één sterkte en passen in elk montuur.Multifocale glazen

Bent u zowel verziend als bijziend? Met een goede multifocale bril kunt u dichtbij en veraf weer goed zien. Bij deze type brillenglas is het zaak dat we goed naar uw wensen luisteren. Zit u veel in de auto, dan heeft een ander soort glas nodig dan als u veel achter de computer of krant zit. De beste oplossing is ook niet altijd direct de duurste oplossing.

Computerglazen

De computerbril maakt een enorme opmars. We zitten steeds meer achter de computer en dan is een computerbril mooi meegenomen. Met een beeldschermbril neemt u een goede werkhouding aan achter uw computer. Hoewel u het niet direct zult verwachten, kunnen mensen die een enkelvoudige bril voor veraf, of helemaal geen bril dragen toch veel comfort ervaren door het gebruik van een beeldschermbril.

Of u nu kiest voor een standaard glas, computerglas of multifocale glazen; wij leveren alleen de beste glazen! Maak een afspraak of stap bij ons binnen. We heten u van harte welkom in Den Haag-Duinzigt.

Maak een afspraakTop