thegoodlifevision-hfd-brillen-zonnebrillen
 
 

Trendy, sport- of autozonnebril bij The Good Life Vision

“Een zonnebril is alleen voor de zomer”. Met deze gedachte zit u goed mis, zegt The Good Life Vision in Den Haag. We begrijpen dat u een zonnebril associeert met een vakantie, terras en het strand. Maar het plezier en belang van een zonnebril is in de ‘donkere periodes’ van het jaar ook zeker aanwezig. Zo kunt u bijvoorbeeld van de laagstaande zon last krijgen tijdens autorijden.

Zodra u onze winkel binnenstapt, dan vragen wij eerst naar uw wensen op het gebied van zonnebrillen. Gaat u mee met de trends van de catwalk, houdt u het op een tijdloos exemplaar of heeft u voor een specifiek moment een zonnebril nodig? The Good Life Vision luistert graag naar uw verhaal en zoekt daar het geschikte model bij. We hebben zonnebrillen in elke vorm: groot, rond, cat-eye of strak.

Sportzonnebril

Een frisse neus en een extra shot vitamine D zijn een aantal voordelen die kleven aan trainen in de buitenlucht. Om met de woorden van George Michael te spreken: let's go outside! Maar niet zonder een sportzonnebril. Met een sportzonnebril presteert u beter en beschermt u uw ogen. Niks is fijner bij het sporten dan dat u het onderste uit de kan kunt halen. The Good Life Vision benadrukt de kleine, mooie dingen in het leven en daar maakt een sportzonnebril onderdeel van uit. Wij nemen u graag aan de hand: om samen de perfecte sportzonnebril te vinden.

Zonnebril voor in de auto

Heeft u ook altijd een zonnebril in de auto bij de hand? Zo niet, dan ervaart u vast onvrede op de weg zodra de zon fel is. En dat wilt u niet hebben! Met een polariserende zonnebril is deze situatie verleden tijd. De voordelen van een goede zonnebril tijdens het autorijden zijn:

  • Het zonlicht wordt gefilterd waardoor uw beeld rustiger wordt gemaakt.
  • U rijdt veiliger, want u heeft minder hinderlijke reflecties.
  • En niet geheel onbelangrijk, u ziet meer! Door de kleur van het glas krijgt u een beter en dieper contrast, zodat u meer details ziet.

Ervaar een autozonnebril bij ons in de winkel en u ziet vanzelf dat het een goede investering is.

Onze optiekwinkel in Den Haag is gevuld met prachtige zonnebrillen van merken als Carrera, Monkeyglasses en Vogue. Kom langs in onze winkel in Den Haag-Duinzigt en laat u adviseren door één van onze stijladviseurs/opticiens.

Kom gezellig langs


Lees meer over onze collecties


Top