thegoodlifevision-hfd-billen-hoofd
 
 

Eigenzinnige brillen bij optiekwinkel The Good Life Vision in Den Haag

Een bril is nog altijd één van de meest karakteristieke modeaccessoires. Gezichtsvorm is enorm bepalend voor de keuze van een bril. Het is het mooist wanneer dit in balans is. Natuurlijk speelt uw persoonlijke stijl en smaak een zeer belangrijke rol! En niet onbelangrijk: wat wilt u uitstralen en hoe wilt u overkomen? Kleur, vorm, stijl en grootte van de bril hebben een grote invloed op hoe u overkomt. The Good Life Vision in Den Haag-Duinzigt werkt alleen met bekwame mensen die een passie hebben voor hun vak. Wij zijn in staat om u een bril voor te stellen die geheel bij uw gezicht, stijl en leven past.

Material matters

Een bril van een populair merk als Carrera, Silhouette en Nike liggen bij ons in de winkel. Maar wij staan vooral bekend om onze exclusievere exemplaren van merken als Bevel Eyewear, TREE Spectacles, Caroline Abram en Monkeyglasses. Hun brillen krijgen een boost door het gebruik van bijzonder materiaal. Wie zich wil onderscheiden, gaat voor een vernieuwende textuur. Naast kunststof zien we bijvoorbeeld gebruik van materialen als hout, leer en staal.

Thuis brillen passen

Het gezicht is het meest karakteristieke deel van het lichaam en de keus van een bril weegt dan ook zwaar. Het is verstandig om niet alleen te kijken wat de trend is, maar vooral wat bij uw gezicht het beste aansluit. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om een aantal monturen mee te nemen naar huis om hier verder op uw gemak te kunnen beslissen welke bril u wilt hebben.

Brillen voor iedere portemonnee, gezicht, stijl en oogsterkte, daarvoor bent u bij The Good Life Vision in Den Haag aan het juiste adres. Uw leven is compleet met een bril op uw neus. Komt u bij ons buurten?

Kom gezellig langs


Lees meer over onze collecties


Top