thegoodlifevision-hfd-brillen-kinderbrillen2
 
 

Oók voor kinderbrillen naar The Good Life Vision

Kinderen en tieners zijn bij The Good Life Vision in Den Haag-Duinzigt ook van harte welkom! Wij hebben een groot assortiment kinderbrillen. Stoere jongensbrillen, kleurrijke meisjesbrillen, maar ook peuterbrillen en tienerbrillen zijn van de partij.

We snappen maar al te goed dat een kinderbril uitzoeken een hele klus kan zijn. Wij kunnen u alvast geruststellen dat u in goede handen bent met het team van The Good Life Vision. Een toffe kinderbril die óók tegen stootje kan: wij hebben verassende en unieke kinderbrillen die we maar al te graag laten zien. Zo is onder andere het merk Milo&Me in onze optiekwinkel vertegenwoordigd. De collectie van dit merk is speels, flexibel en daardoor zeer ‘kids-proof’.

Oogmeting voor kinderen

Jonge kinderen hebben voor een oogmeting een andere benadering nodig. Op jonge leeftijd is een normale oogmeting niet betrouwbaar doordat de ogen zichzelf kunnen aanpassen. Er wordt daarom een ‘druppelonderzoek’ gedaan. Met dit onderzoek kan de maximale sterkte worden onderzocht. Heeft u twijfels over het zien van uw kind, maak dan een afspraak met ons! Onder het mom ‘voorkomen is beter dan genezen’ kunnen we altijd op tijd de juiste oplossing bieden.

Krijg een indruk van onze prachtige kinderbrillencollectie door een bezoek aan onze winkel te brengen in Den Haag-Duinzigt of maak een afspraak.

Kom gezellig langs

thegoodlifevision-r-kinderbrillen


Top